Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel hâlet takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Ayrıca yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine gerelti olur.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yerinde ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha geriışını getirmektedir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli sınır ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate aldatmaınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde ihtimam veren uluslar arası tesislardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) zemin amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların sair katlara intikalini hapsetmek yahut kabil olduğu denli geciktirmektir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Ivedi çıkış bapları binası bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların başlangıçlıca özellikleri zirdaki gibidir:

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte tütünı kat ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli ortam oluşturur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip etüt geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya Yangın Kapısı kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page